somnisEl llibre dels Somnis Amagats

Tots els nens i nenes del món tenen desitjos que no s’han complert. Sabeu qué passarà quan la Jana trobi un llibre màgic capaç de fer realitat un somni? Llegint els escrits dels nens i nenes que l’han trobat abans que ella, coneixerà com viuen altres infants del món i serà capaç de valorar el que té i el que veritablement desitja. Tu quin somni escriuràs?

8 narices

Grossos, petits, arromengats o aguilencs, si hi ha una cosa que tenen en comú aquests 8 joves és que, a més de les seves inesgotables ganes d’escriure, per damunt de tot tenen NASSOS. 

 The ball that bounced to the Moon

En Max té una idea. “Podem fer-la botar des de la finestra?” El seu pare s’ho repensa i diu “Seh! Fem-ho!” i pugen corrent. Hi ha vegades que l’entusiasme d’un pare pot arribar fins la lluna.  

En Polissó

No coneixes en Polissó? No en saps res d’ell? Doncs ja pots anar a cercar el teu exemplar, per primera vegada en català!

 

BLANK

Llegeix BLANK, la revista online, juvenil i multillengua en què els escriptors més joves tenen l’oportunitat de publicar tot allò que escriuen i d’enfrontar-se a nous reptes literaris cada mes!
 

12 cabezones

Un tema, sis mesos, diverses correccions, dos il·lustradors, alguna prova d’impressió i molts d’e-mails després, ho hem aconseguit. Ara només ens manquen lectors! 

 

Malsofrits

Encara no són les 6 del dematí i a 53 racons de Mallorca hi ha qualcú que no pot dormir. 53 microrrelats que reflexiones sobre els maldecaps de viure.

El blog de Garbuix

Les aventures d’una micro-editorial i les seves micro-editores

El Somni de la Ivana

  • abril 23rd, 2016

Feia mig mes que havia començat l’estiu i la Ivana no s’ho estava passant gens bé. Normalment durant els mesos d’estiu es fonia quasi tota la neu i es podia sortir al carrer sense botes. Però aquell estiu semblava que no hi hauria treva i l’únic que havia pogut fer amb els seus amics era anar a la costa gran del poble a tirar-se amb el trineu. I tan sols el dissabte perquè tenia molts deures i els pares li feien quedar a casa els altres dies. Al setembre començaria el segon curs a l’institut i no li feia […]

El Somni de la Tina

  • abril 23rd, 2016

La Tina tenia quatre germanes. Dues més grans, la Floram i la Muna, i dues més petites, la Hawa i la Mulan. Els seus pares haurien volgut tenir fins a mil fills i filles, però encara que vivien a una casa bastant gran, de totxos, al mig d’una muntanya tibetana, no n’hi cabien més.

 

Quasi tots somiem de tant en quant, i quasi mai recordem el que ha passat quan despertem. Però la Tina és una nena una mica especial, perquè sempre recorda tots els seus somnis. Quan té somnis bonics no passa res, però quan te malsons, passa molta […]

Quantes coses bones hi caben dins un any?

  • desembre 18th, 2014

-La ilusión no se come -dijo ella.
-No se come, pero alimenta – replicó el coronel.
El coronel no tiene quien le escriba
Gabriel García Márquez
Aquest és es darrer pic que escriuré a aquest blog enguany. La propera vegada sirà dia 1 de gener, haurà començat un nou any, tendrem tots noves il·lusions i noves confiances i, per molt que no volguem, ens haurem marcat una llarga llista d’objectius que sabem que no complirem però que ens recorden que seguim tenint ganes de canviar, tot i que no sigui estrictament necessari la major part de vegades. Jo supòs que és també hora […]

Regala libro-juguetes!

  • desembre 11th, 2014

Queridos Reyes Magos!
Este año, a parte de todas las cosas que os he pedido para mí, os envío esta carta con las cosas que me gustaría que les trajerais a los niños más divertidos, creativos y soñadores que conozcais. Leer está bien sí, pero jugar leyendo y leer jugando es todavía mejor. Por eso, este año os escribo con una lista con los libros-juguete que más me gustan y algunos que no tengo pero que me gustaría tener.
                

Empezaré por hablaros de la Editorial Blume. No sé si la conocéis. Pero publican muchos libros juguete que […]

Contacta

Som una editorial jove, sense ànim de lucre, fundada per escriptors.

Busquem i editem coses petites amb l'esperança de fer-les grans.

Contacta